INFIORĂTOR Bărbat UCIS și ASCUNS pe balcon

807

Un bătrân de 85 de ani a fost omorât de partenera de viață ,cu 36 de ani mai tânără. Crimă înfiorătoare s-a petrecut în urma unui scandal, în timp ce în casă se aflau mai mulți copii. Când și-a dat seama că bărbatul a murit, femeia i-a ascuns cadavrul pe balcon.

Crima cumplită a fost comisă în urmă cu patru zile, la Onești. Totul ar fi pornit de la o ceartă între cei doi.  După mai multe lovituri, bărbatul a murit, iar femeia în vârstă de 49 de ani nu a anunțat pe nimeni. A ținut apoi cadavrul victimei în locuință, deși în casă se aflau și cei patru copii ai săi.

Potrivit REALITATEA PLUS, totul a ieșit însă la iveală când bătrânul a fost dat dispărut de vecini și de fosta soție.

Pompierii au venit și au spart ușa dar nu au găsit nimic, astfel că au alertat Poliția.

Cei care au descoperit toată povestea au fost polițilștii. Ei au ajuns la vecina care ar fi avut o relație cu bărbatul. Femeia, speriată, a mărturisit că ea l-a omorât și i-a dus pe polițiști pe balcon, unde se afla cadavrul bârbatului, care intrase deja în descompunere.

Femeia a fost dusă la audieri unde și-a recunoscut fapta.

Ea a fost reținută și urmează a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Femeia de 47 de ani, mamă a patru copii minori, riscă acum ani grei de închisoare.