Slatina „Aleargă pentru Corina”. Pentru că VIAȚA ei costă bani. Și pentru că PUTEM ajuta

2664

Slătinenii sunt invitați duminică la cros și să se alăture campaniei umanitare organizată pentru Corina Rizescu, o tânără mămică din municipiu ce are nevoie de un tratament în Turcia pentru a învinge cancerul.

Slatina Running susține și de această dată o campanie umanitară destinată unei persoane care are nevoie de ajutorul semenilor, organizând un eveniment caritabil cu scopul de a face cunoscută povestea tinerei Corina Rizescu și a determina mai mulți oameni să-i ofere sprijinul financiar de care are nevoie pentru a învinge cancerul.

Astfel, duminică, 16 februarie, Slatina Running îi invită pe slătineni și nu numai la cţiunea „Aleargă pentru Corina”.

“VIAȚA COSTĂ BANI! Viața Corinei. Corina Rizescu este soție și mămica unui băiețel în vârstă de 1 an și 8 luni. În august 2019 a fost diagnosticată cu cancer de col uterin stadiul 1B. După 23 de ședințe de radioterapie, tumoarea s-a extins către vezică și rectosigmoid, atingând stadiul 2B avansat. Pentru investigații și stabilirea unei scheme de tratament este nevoie de bani. Corina speră că va avea suficienți bani să ajungă pentru investigații la o clinică din Turcia. Orice sumă donată poate fi o șansă pentru visul Corinei: să-și crească băiețelul și să-l educe cum numai o mămică poate. Duminică, pe 16 februarie, la ora 09:00 vă așteptăm cu drag în Parcul Tineretului!”, este invitația sportivilor slătineni.

Despre cazul Corinei:

O slătineancă, mămica unui băieţel de 1 an, cere AJUTOR pentru a trăi. Femeia are cancer