Paul Stănescu candidează la Congresul PSD și susține alegerile anticipate

344

Unul dintre cei mai puternici oameni ai PSD și numărul doi în ierarhia partidului, senatorul de Olt Paul Stănescu, este susținut de colegi pentru funcția de secretar general al partidului.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, va candida la Congres tot pentru această funcție. El este susținut de către Gabriela Firea. Organizaţia PSD Bucureşti a aprobat duminică, prin unanimitate de voturi, susţinerea lui Marcel Ciolacu pentru funcţia de preşedinte al partidului şi a lui Paul Stănescu pentru funcţia de secretar general.Congresul partidului ar urma să aibă loc la finalul lunii februarie.

Senatorul de Olt a declarat duminică, la evenimentul de alegere a Gabrielei Firea la șefia PSD București, că partidului nu îi este teamă de alegeri anticipate.

”Mereu se vehiculează în mediul public că ne e teamă de alegeri anticipate. Eu v-aș ruga să facem un lucru. Sigur, indusă în spațiul public, această chestiune, ca și cum noi am fi provocat această criză politică, care știm bine e provocată de președintele Iohannis și de PNL. Eu v-aș spune, pentru că tot timpul noi, membrii PSD, am fost oameni responsabili în ceea ce privește viața românilor și economia României, eu v-aș spune următorul lucru: să nu mai spunem în spațiul public ”nu ne e teamă de alegeri anticipate”. Vrem alegeri anticipate, indiferent cum vor fi ele. Chiar dacă sunt convins că poate unii sunteți șocați de ceea ce spun, dar de data asta trebuie să dăm dovadă că nu ne e frică”, a declarat Paul Stănescu.