O slătineancă, mămica unui băieţel de 1 an, cere AJUTOR pentru a trăi. Femeia are cancer

809

Vrea să trăiască şi îşi caută vindecarea în Turcia. Pentru a ajunge să fie tratată peste hotare, slătineanca are nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet. Ea a lansat un strigăt de ajutor către semeni, iniţiind o campanie de strângere de fonduri.

“VREAU SĂ TRĂIESC, vreau să trăiesc pentru fiul meu, ORCINE ar fi lângă el, dacă eu aş muri, și oricine ar avea grijă de el, NICIODATĂ nu va fi EU. Iar eu știu că vreau să fiu lângă el, să-l văd crescând, să am grijă de el să îi spun că totul va fi bine, când îi este greu, să-i spun în fiecare zi cât îl IUBESC și că este copilul perfect pentru noi. Am credință în Dumnezeu și cred că El va face minunea, că oameni cu suflet mare or să mă ajute să pot să merg și să cer ajutor, până voi găsi pe cineva care să-mi pună corect diagnosticul și să mă opereze aşa cum trebuie, sau să găsească schema de tratament, care să-mi aducă vindecarea!”, este strigătul disperat al Corinei Riyescu, o slătineancă de 36 de ani, mama unui băiețel de 1an și 8 luni.

 

Femeia a povestit lupta sa cu cancerul şi a mărturisit pe o pagină de socialiyare, unde a iniţiat o campanie de strângere de fonduri, cum a ajuns să+şi spună speranţa în medicii din Turcia:

” În august 2019am fost diagnosticata cu cancer de col uterin stadiul 1B,localizat pe colul uterin. Am făcut radioterapie 23 de ședințe. După radioterapie tumoarea s-a extins către uterul stang(legătură dintre vezica și rinichiul stand) către vezica și rectosigmoid(ultima parte a colonului) iar medicul chirurg m-a trimis înapoi la radioterapeut sa mai fac brahiterapie iar radioterapeutul m-a trimis la plimbare. Și uite asa dintr-un cancer de stadiul 1B, aparent” fără probleme”dacă se poate spune asa, am ajuns sa am cancer de col uterin de stadiul 2B dar avansat…. (exprimarea medicului chirurg) extins către 3 zone diferite,si sa fiu plimbata de la unul la altul. Împreună cu o alta doctorița oncolog, decât cea la care ma inscrisesem inițial, am decis sa încercăm și chimioterapie. Între timp am început sa consult și alți medici chirurgi pentru atunci când va fi operabil. Primul mi-a spus ca trebuie sa îmi scot rinichiul stang, deoarece mi-a atins rinichiul. Al doilea mi-a spus ca pe lângă rinichi, trebuie sa scot și vezica ca exista tumoare lângă/vezica. Un altul mi-a spus ca ar fi cele doua problema, problema este colonul ca trebuie sa mi se facă stoma(colonului sa i se îndepărteze zona atinsa de tumoare și sa fie redictionat prin burta). Am trimis dosarul și la clinica ANADOLU din Turci. M-au acceptat dar, asa cum ma așteptăm costurile sunt cu mult peste ceea ce ne permitem. Și ceea ce mi-au trimis ei ca și costuri sunt cele de început, sunt pentru analize și investigațiile de început, nu pentru schema de tratament sau operație. Cum nu ne permitem sa mergem nici la noi în tara la o clinica privata, din păcate sunt în situația, în care după ce se va termina ultima ședință se chimioterapie și voi face PET-CT-ul, nu știu încotro sa merg să-mi găsesc vindecarea. Singurul lucru pe care îl știu este ca VREAU SA TRAIESC, vreau sa traiesc pentru fiul meu, ORCINE ar fi lângă el, dacă eu as muri, și oricine ar avea grija de el, NICIODATĂ nu va fi EU. Iar eu știu ca vreau sa fiu lângă el, să-l vad crescând, sa am grija de el sa să îi spun ca totul va fi bine, când ii este greu, să-i spun în fiecare zi cât îl IUBESC și ca este copilul perfect pentru noi. Am credință în Dumnezeu și cred ca El va face minunea, ca oameni cu suflet mare or sa ma ajute sa pot sa merg și sa cer ajutor, pana voi găsi pe cineva care să-mi pună corect diagnosticul și sa ma opereze asa cum trebuie, sau sa găsească schema de tratament, care să-mi aducă vindecarea!”.

Cei care doresc să o ajute să învingă boala şi să rămână în viaţă pentru a+şi creşte copilul, pot face donaţii pe pagina

https://www.facebook.com/donate/1052731821762025/3184462784917582/

sau în cont: