Copilă de 16 ani, din Deveselu, DISPĂRUTĂ de o jumătate de an

2750

Incredibil, dar adevărat! Un tată din Olt a anunţat dispariţia fetei sale, minoră, abia după o jumătate de an.

Poliţiştii olteni au intrat în alertă după ce tatăl unei fete, de doar 16 ani, a anunţat că minora a dispărut în urmă cu o jumătate de an şi de atunci nu mai ştie nimic de ea. Fata a plecat de la domiciliul bunicului, căruia îi era încredinţată de tată, încă din luna septembrie.

“La data de 10 februarie a.c., orele 10.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Osica de Sus, au fost sesizați de către un bărbat, de 48 ani, din comuna Deveselu, cu privire la faptul ca nu mai știe nimic de fiica sa, RADU AURELIA-CARMEN, de 16 de ani, de la începutul anului școlar 2019. Minora a locuit în perioada respectivă cu bunicul său, în comuna Fălcoiu, iar în data de 15 septembrie 2019, aceasta a plecat către școală și nu a mai revenit la locuința bunicului.”, anunţă Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Minora are următoarele semnalmente: vârsta de 16  ani , aproximativ 1.50cm , 55-60 kg greutate , ochi căprui, par castaniu, lung, nu prezintă semne particulare.     

Nu se cunoaște vestimentația la data dispariției.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!