Autospeciala pompierilor implicată în accident RĂMÂNE în intervenţie

116

Autospeciala pompierilor accidentată la Jitaru, în timp ce intervenea la un alt accident, va putea fi folosită, avariile fiind minore.

“Autospeciala a suferit avarii minore. Rămâne în intervenţie”, declară Alin Băsăştenau, purtătorul de cuvânt al ISU Olt. Este vorba de maşina pompierilor care a fost implicată într-un accident în timp ce intervenea la un altul produs pe DN 65-E574 pe raza localității Jitaru.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 74 de ani, din mun.Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65 ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând în șanțul de pe marginea drumului, fără a fi înregistrate victime omenești. În jurul orelor 09.10, un bărbat de 71 de ani, din mun.Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65, nu ar fi păstrat o distanță regulamentară față de o autospecială a ISU Olt, aflată la locul primului eveniment, intrând în coliziune față spate cu aceasta.  În urma impactului, două femei, de 65 și 62 de ani, ambele din mun.Slatina, pasagere în cel de-al doilea autoturism, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Traficul a fost blocat aproximativ 30 de minute.

Poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

IMAGINI/ Dublu accident la Jitaru. TRAFIC BLOCAT pe sensul Pitești- Slatina