Liberalii mizează pe Eugen Stănia la Primăria Dăneasa

544

Fost edil al localității timp de trei mandate, Eugen Stănia și-a anunțat consătenii că va candida din nou la alegerile locale pentru a reveni pe fotoliul de primar al comunei Dăneasa. El este susținut de către liberali.

Eugen Stănia, primar al comunei Dăneasa în perioada 2000- 2012, când a fost înlocuit de actualul edil Nicolae Soare, țintește din nou funcția de prim-gospodar al localității. El a bătut palma cu PNL Olt pentru a-l desemna candidatul liberalilor la alegerile locale din acest an. Decizia actualului consilier local a fost anunțată pe pagina de socializare.

“După mai multe consultări avute cu oameni din comună, prieteni și susținători, am luat decizia SĂ CANDIDEZ la viitoarele alegeri pentru fucția de primar. Îmi doresc ca împreună cu toți cetățenii de bine din comună, să producem înlocuirea tandemului ,,Mugurel -Cheranu ” , cu o echipă de tineri competenți, cinstiți și onești!…. Adică, puterea comunei să n-o mai dețină doar două persoane și s-o folosească în scopuri personale, după bunul plac, ci o echipă aleasă de popor prin vot democratic. Această echipă să se dedice în totalitate intereselor comunei și locuitorilor săi, fără a face diferența între oameni și sate!”, a anunțat Stănia.