AJOFM Olt caută mecanici, tinichigii și vopsitori auto pentru Norvegia

85

Oltenii care doresc să lucreze în străinătate au, prin intermediul rețelei Eures, o ofertă de muncă de la un angajator norvegian ce cuprinde 20 de locuri pentru mecanici, tinichigii și vopsitori auto. Monitorizarea aplicațiilor se face de Elena Țane, consilierul Eures al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.

Până pe 30 aprilie, oltenii care doresc să lucreze în Norvegia pe locurile oferite de către firma Adecco Norge AS, sunt așteptați să-și depună CV-urile fie la angajator, fie la consilierul Eures al AJOFM Olt. Firma caută câte 4 mecanici semiremorci,  mecanici camioane și autobuze, mecanici vehicule ușoare, tinichigii și vopsitori auto.  Se lucrează în diferite orașe din Norvegia, durata contractului fiind permanentă, cu angajarea în termen de o lună. Se cere calificare (școala profesională), experiență în muncă, disponibilitate pentru călătorii și cunoașterea limbii engleze – minim nivel B1.

Salariul oferit este între 190-240 NOK brut/oră (echivalentul a 20-24 euro brut/oră) pentru mecanici, iar pentru tinichigii și vopsitori între 200-250 NOK brut/oră (echivalentul a 19-25 euro brut/oră). Angajatorul ajută la găsirea cazării și acoperă costurile de cazare pentru prima lună până la 5000 NOK (515 euro), acoperă costul călătoriei în Norvegia- până la 1500 NOK (155 euro). De asemenea, ajută la stabilirea în Norvegia- biroul fiscal, înregistrarea în sistemul norvegian.