Poliția Olt, bilanț secret, în pline scandaluri cu trafic de minore și cazul Caracal

843

Polițiștii din Olt prezintă azi bilanțul activităților desfășurate pe parcursul anului trecut. Raportul este dat cu ușile închise, departe de ochii și urechile presei.

IPJ Olt organizează azi, la ora 13.00, bilanțul activității pe 2019. Un an în care poliția olteană a fost lovită în plin de scandalul legat de incompetență și gestionarea deficitară a cazului Caracal, intervenția târzie și coordonată prost neputând-o salva din ghearele lui Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu, deși fata a sunat la 112 cerând ajutor. Au curs cu sancțiuni și se așteaptă încă altele, printre cei dezbrăcați de uniformă numărându-se și fostul inspector șef adjunct al IPJ Olt, Nicolae Alexe.

Bilanțul de azi, lipsit de transparență, la care presa nu are acces, vine într-un alt scandal legat de trafic de minore și pornografie infantilă, tot la Caracal, azi fiind desfășurate percheziții la un club unde minorele erau obligate să danseze la bară și să întrețină raporturi sexuale cu clienții, paza obiectivului fiind asigurată de nimeni altul decât interlopul Remus Rădoi, zis Codiță, căruia Alexe i-a dat date din dosarul dispariției Alexandrei imediat după ce aceasta a sunat la 112.