Încă o comună din Olt cu internet GRATUIT

603

Locuitorii comunei Dobrosloveni beneficiază de puncte de acces public și gratuit la internet wireless. Conectarea se poate face de la toate instituțiile publice din comună, atât în interiorul acestora, cât și pe o rază de circa 100m.

După comuna Bobicești, tehnologia fără fir a ajuns gratuit, prin același program WiFi4EU, și în comuna Dobrosloveni. Cetățenii comunei pot accesa acum internetul prin localitate fără a folosi datele mobile. Primăria le asigură acces gratuit, prin WiFi, la toate instituțiile publice: sediul primăriei, Căminul Cultural Dobrosloveni, Centrul de Informare Turistică, Dispensar Medical, Școala Dobrosloveni, Grădinița Dobrosloveni, Grădinița Potopinul, Școala Reșca, Căminul Cultural Reșca, Situl Arheologic Reșca, Grădinița Frăsinetu.

„Acum puteți naviga gratuit pe internet”, a anunțat primăria, explicând pașii ce trebuie făcuți pentru conectare: selectare rețeaua gratuită WiFi4EU, bifare că sunt de acord cu condițiile de utilizare și click pe butonul CONECTARE.

Tehnologia fără fir ajunge în comuna olteană prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei (MIE), programul WiFi4EU, prin care 220 de localități din România vor primi bonuri valorice de 15.000 de euro fiecare pentru instalarea de puncte de acces public și gratuit la internet wireless. Din Olt, beneficiare sunt localitățile Bobicești, Dobrosloveni, Vlădila și Slatina.