Cultură la preț de chilipir: 13 lei biletul la „5 acte de dragoste”

84

Slătinenii sunt atrași periodic de către primărie, în colaborare cu administratorul Centrului Cultural Eugen Ionescu- Asociația Culturală Center Inter Art, la spectacole susținute de actori profesioniști de la mari trupe de teatru din țară sau talentați actori locali, cu prețuri modice. Tot la preț de chilipir se va susține și următorul spectacol de teatru: „5 acte de dragoste”.

Dragostea de cultură se cultivă la Slatina, cei care doresc să urmărească o piesă de teatru în capitala Oltului fiind ofertați de către primărie cu prețuri modice. Începând de azi, ora 14,00, la casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu se “vând” emoții, trăiri și descoperiri ce vor fi aduse de noul spectacol.

Vineri, 7 februarie, pe scena slătineană , la ora 19.00, se va juca piesa „5 acte de dragoste”, în interpretarea actorilor Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Tomi Cristin/Jean Lemne, Cristina Pascalin și Daniel Nițoi. Regia este semnată de Moshe Yassur.

“Piesa lui Neil Simon, Joseph Bologna și Robert Anderson este o comedie spumoasă, montată de un regizor cu multă experienţă teatrală atât în România, cât și peste ocean. O comedie care descrețește frunțile și celor mai morocănoși spectatori. Este o piesă a vieții în care toți ne regăsim, mai mult sau mai puțin, ce pune accentul pe actor și pe trăirile interioare ale acestuia”, transmit organizatorii.

Prețul unui bilet este de doar 13 lei.