Locuitorii din Bobicești sunt on-line GRATUIT, cu WiFi de la Primărie

227

Opt instituții publice de pe raza comunei Bobicești oferă locuitorilor acces gratuit la internet în interiorul acestora, dar și pe o rază de circa 100m.

Cetățenii comunei Bobicești pot accesa acum internetul prin localitate fără a folosi datele mobile. Primăria le asigură acces gratuit, prin WiFi, la opt instituții publice. Internetul gratuit nu este destinat doar angajaților instituțiilor și celor aflați ocazional în incinta lor, ci și celor care vor să se conecteze, pe o rază de circa 100m în jurul Primăriei Bobicești, Căminului Cultural Bobicești, Școlii Leotești, Grădiniței Leotești, Căminului Cultural Leotești, Dispensarului Medical Leotești, Grădiniței Bobicești și Centrului de Permanență Bobicești.

Edilul localității a făcut publică pe pagina de socializare modalitatea de conectare.

“PRIN MECANISMUL PENTRU INTERCONECTAREA EUROPEI (MIE) WiFi4EU – Comuna Bobicești beneficiază de internet gratuit la toate instituțiile din comună. Am atașat pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a vă conecta la internet în zonele respective. Aceiași pași trebuie urmați și în cazul tabletei sau laptopul-ui.”, a anunțat primarul Ilie Chitez.

Tehnologia fără fir va ajunge gratuit, prin același program WiFi4EU, și în municipiul Slatina, dar și în satele localităților Dobrosloveni și Vlădila. Alături de cele patru localități oltene, alte 220 de localități din România vor primi bonuri valorice de 15.000 de euro fiecare pentru instalarea de puncte de acces public și gratuit la internet wireless.