Candidatul USR la Primăria Slatina, ales președintele organizației municipale

938

A fost agitație mare în USR Olt în acest week-end în urma demisiei președintelui Silviu Anton și alegerii președintelui Organizației Municipale USR Slatina.

Au fost alegeri la USR Slatina duminică, 2 februarie. Unele din care nu a lipsit scandalul, proaspătul demisionar de la organizația județeană fiind suspectat de o parte dintre membri că trage sforile pentru a-și impune omul la conducerea organizației pentru a-și păstra influența în partid, în persoana lui Virgil Ghiță. Alegerile au fost însă câștigate de Valentin Bucicoiu, desemnat luna trecută oficial candidatul pentru Primăria Slatina.

https://realitateaoltului.ro/2020/01/20/usr-si-a-anuntat-candidatul-la-primaria-slatina/

Valentin Bucicoiu are 33 de ani și este practician în insolvenţă. Deși a recunoscut că își desfășoară activitatea în București de mai mulți ani, candidatul USR susține că este racordat la problemele comunității pe care vrea să o reprezinte.

Noua structură de conducere a filialei USR Slatina, așa cum a rezultat în urma votului adunării generale a membrilor de ieri este: Valentin Bucicoiu- Președinte, Mihai Florea- Vicepreședinte, Adriana Preda- Vicepreședinte, Benonica Angelova, Virgil Ghiță, Cătălin Pîrvu, Constantin Drăguț- membrii BL și Andreea Ghiță- comisia de arbitraj.

Reamintim că organizația județeană a rămas fără președinte după ce joia trecută, 30 ianuarie, Silviu Anton și-a dat demisia de onoare de la conducerea USR Olt, fiind depistat în trafic la volanul unui autoturism deși avea permisul suspendat pentru viteză, iar poliția i-a întocmit dosar penal.

Președintele USR Olt și-a dat DEMISIA. El a fost prins la volan cu permisul suspendat