Alexandru Stănescu, la Ziua Cooperativelor de Cultură Mare din România

107

Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) a organizat “Ziua Cooperativelor de Cultură Mare”, ediția a V-a. Printre invitați s-a numărat și președintele Comsiei de agricultură a Camerei Deputaților, deputatul de Olt Alexandru Stănescu.

Zeci de reprezentanți ai asociațiilor de profil agricole și autoritățile responsabile pentru a eficientiza activitatea cooperativelor au participat azi la evenimentul intitulat “Ziua Cooperativelor de Cultură Mare din România”, Ediția a V-a, organizat de Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal. Printre specialiștii agricoli care au luat cuvântul s-a numărat și unul dintre parlamentarii români cu numeroase inițiative legislative în domeniu și susținere a legilor și proiectelor destinate acestui sector- președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, Alexandru Stănescu. Parlamentarul de Olt a vorbit despre importanța cooperativelor agricole, făcând referire la ultimele modificări aduse legii cooperației, precum și despre legea vânzării terenurilor agricole și viitoarea PAC.

“Doresc să felicit organizatorii pentru acest eveniment constructiv, menit să faciliteze un dialog între cooperativele agricole funcţionale şi autorităţi. În plus, doresc să întăresc ideea că în mine veți găsi mereu un sprijin pentru a implementa politici menite să eficientizeze activitatea cooperativelor şi pentru a creşte competitivitatea fermierilor români pe piaţa unică europeană.”, a transmis Stănescu.