Primarul PSD propune salarii mai mari la primărie, partidul nu aprobă

601

Ce propune primarul PSD, nu aprobă partidul. Liviu Radu este pus pe loc repaus de către președintele PSD Caracal Marian Doldurea. Acesta a anunțat că PSD Caracal se opune majorării salariilor angajaților din primărie.

Proiectul inițiat chiar de către edilul Liviu Radu prin care angajații primăriei ar beneficia de la 1 ianuarie de mărirea salariului cu 12% nu va primi girul aleșilor locali chiar din partidul primarului. Noul președinte al social-democraților caracaleni a anunțat că se opune acestei inițiative. „Consilierii locali PSD nu vor vota majorarea salariilor angajaților administrației municipale Caracal. Este decizia anunțată de noul președinte al organizației PSD Caracal, Marian Doldurea.”, a transmis PSD Caracal.

Marian Doldurea cere administrației Caracal să facă politica cetățeanului, anunțând că orcie membru al partidului, indiferent de funcția deținută, va trebui să respecte acest lucru.

 „Administrația orașului trebuie să-și orienteze atenția spre nevoile cetățeanului, să gândească la o mai bună investire a banului public în rezolvarea problemelor comunității. Nu susținem majorări de salarii în condițiile în care orașul Caracal are nevoie de fonduri pentru investiții în infrastructură, siguranța cetățeanului, etc. Când va apărea proiectul de buget pe anul 2020 va fi pus spre consultare publică, așa cum este normal, ca și noi, cetățenii orașului Caracal, să ne putem spune părerea cu privire la prioritățile comunității din care facem parte. A venit vremea ca administrația publică să asculte vocea cetățenilor a căror interese le reprezintă. Noua conducere a Organizației PSD Caracal, orice membru al partidului nostru, indiferent de funcția publică în care se va afla, va face politica cetățeanului Municipiului Caracal”, susține președintele PSD Caracal, Marian Doldurea.

Pe această temă:

Angajații dintr-o mare primărie din Olt, fericiți. Li se măresc salariile