Cum s-a produs accidentul de la Șopârlița: A împins două mașini în fața trenului și a fugit

13945

Un bărbat de 50 de ani, din Șopârlița, beat fiind și fără permis, a produs în această dimineață un accident în care a decedat un  tânăr din Baldovinești și a fost rănit un altul din aceeași localitate.

Nu a oprit mașina la trecerea cu calea ferată și a împins în fața trenului două autoturisme staționate în coloană. Șoferul beat și fără permis a fugit de la fața locului atunci când a constatat că a produs o tragedie, însă a fost prins de cei prezenți în zonă.

“Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool. Un bărbat, de 50 de ani, din comuna Sopârlița, care nu deține permis de conducere, in timp ce ar fi condus un autoturism, nu a redus viteza si a intrat in coliziune cu o autoutilitara oprită în coloană la trecerea la nivel cu calea ferată. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în autovehiculul din fața sa, ocazie cu care a acrosat două persoane aflate în afara autovehiculelor, respectiv doi bărbați, de 26 si de 35 de ani, ambii din comuna Baldovinesti.  Bărbatul, de 26 de ani, a decedat. După producerea evenimentului, conducătorul auto a fugit,  dar a fost prins de cetățenii prezenți în zonă.“, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Aparatul alcooltest a indicat o concentrație de 1.06 mg/ Litru alcool pur în aerul expirat.

Tânăr MORT în accident la trecerea cu calea ferată Șopârlița