Un necunoscut ce locuiește în Craiova, primul candidat oficial anunțat pentru Primăria Balș

782

Astăzi, Partidul Alternativa Dreaptă a anunțat lansarea candidaturii lui Cristian Vasile, pentru funcția de primar al Orașului Balș.

Necunoscut publicului larg și promovat drept un ” luptător pentru democrație” după ce a ieșit anul trecut în stradă la Craiova pentru a demonstra împotriva legilor justiției- potrivit paginii sale de socializare cu ID-ul Criss Vass, candidatul Alternativei Drepte nu se prezintă cine este pentru a fi cunoscut de către alegători, însă transmite de ce a ales să candideze pentru a conduce micul orășel de pe Olteț.

,,Mă consider o persoană cu convingeri profunde de dreapta; cred că un stat cât mai mic, debirocratizarea instituţiilor statului, libertatea individuală şi proprietatea privată sunt fundamente ale unei vieţi împlinite. Nu sunt protestatar de profesie, dar mă consider un activist civic determinat, care a ajuns la concluzia fermă că doar implicarea în politică, în alegerile locale este esenţială pentru schimbarea clasei politice. Balşul, ca multe alte oraşe româneşti, a fost sistematic ocolit de investiţii serioase şi de investitori responsabili, din cauza lipsurilor fundamentale: corupţie, nepăsare, parcări insuficiente, străzi prost întreţinute, lipsa unei centuri ocolitoare, lipsa canalizării, lipsa unui sistem integrat de furnizare a agentului termic. Efectele directe ale slabei gestionări a oraşului – lipsa apei calde din multe locuinţe, un spital cu dotări slabe, cu o lipsă acută de medici competenţi, spaţii verzi foarte puţine, lipsa locurilor de joacă amenajate corespunzător pentru copii şi lipsa amenajării Olteţului sunt tot atâtea probleme care limitează foarte mult posibilităţile reale de dezvoltare ale oraşului. Locurile de muncă lipsă au drept consecinţă migrarea forţei de muncă calificată, fenomen care duce direct la depopularea oraşului’’, a transmis Cristian Vasile.

Rămâne de văzut cum și dacă își va convinge votanții că este alternativa dreaptă pentru a le conduce orașul.