Tânără cu dosar penal pentru conducere fără permis

277

O tânără din Slatina s-a ales cu dosar penal după  ce a fost depistată de polițiști conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere. n acest caz, oamenii legii au început cercetările și față de un bărbat care i-a încredințat autoturismul deși cunoștea faptul că tânăra nu poseda permis de conducere.

La miezul nopții, pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Slatina, polițiștii au fost depistată în trafic o tânără, de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul i-a fost încredințat de către un bărbat de 32 ani, din municipiul Slatina, deși acesta cunoștea faptul că tânăra nu posedă permis de conducere.

,,În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea de către o persoană a unui autoturism către o persoană care nu deține permis de conducere”, se arată într-un comunicat de presăal IPJ Olt.