Doi bărbați, la plimbare cu mașinile neînmatriculate

91

Un caracalean și un tânăr din Ștefan cel Mare au fost depistați în ultimele 24 de ore la volanulunor autoturisme neînmatriculare. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Ieri, în jurul orei 16:45, un bbărbat de 39 de ani, din Caracal, a fost descoperit pe strada Antonius Caracalladin localitate, în timp ce conducea un autoturism cu numărul de înmatriculare provizoriu, având autorizația de circulație expirată dde câteva zile.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, fiind acuzat de oamenii legii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La doar o jumătate de oră, polițiștii au depistat pe o stradă din Slatina, un tânăr de 18 ani, din comuna Ștefan cel Mare, în timp ce conducea un autoturism cu numărul de înmatriculare provizoriu, având autorizația de circulație expirată din data de 18.01.2020.

Și el s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.