Dincă a schimbat din nou avocatul

107

Până acum reprezentat de Claudiu Lascoschi, cel mai longeviv avocat al său, Dincă are astăzi la Tribunalul Olt avocat din oficiu, urmând apoi să-i fie desemnat alt avocat care să-l reprezinte pe timpul procesului.

Al șaselea avocat al lui Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni), după ce a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis pe cele două fete- Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, nu îl va mai reprezenta pe bărbatul din Caracal.

Azi, Dincă are desemnat un alt avocat din oficiu care să-l reprezinte la Tribunalul Olt pentru prelungirea arestului preventiv.

“Nu pot să vă spun ceea ce am discutat, ci doar că am discutat despre dreptul său de a formula o cerere de strămutare, așa cum doresc să formuleze și celelalte persoane implicate în proces. Nu cred că are pe cineva care să îl învețe. Singurul lui sfătuitor am fost eu. Nu Dincă și-a schimbat avocații, schimbările au avut ca urmare faptul că s-a ajuns de la o localitate la alta și s-a ajuns să aibă avocat dintr-un alt loc când se făceau acte de procedură. Astăzi s-a dispus un avocat din oficiu pentru verificarea stării de arest prevetiv, urmând să fie desemnat alt avocat pentru cauză pe mai departe. Domnul Dincă s-a arătat de acord cu arestul preventiv.  Ne-am despărțit civilizat. Dacă mai are ceva să mă întrebe o să îi răspund la telefon”, a declarat Claudiu Lascoschi, cel mai longeviv avocat al lui Dincă, la un post tv.