Cauza morții Cristinei Țopescu nu a putut fi stabilită

180

Cristina Țopescu a fost găsită aseară MOARTĂ în casă, presupunându-se că ar fi decedat pe 29 decembrie. Medicii legiști nu au putut stabili cauza morții.

Cauza morții Cristinei Țopescu nu a putut fi stabilită, trupul jurnalistei fiind într-o stare foarte avansată de putrefacție, potrivit unor surse apropiate anchetei. Cristina, în vârstă de 59 de ani, a fost găsită aseară în pat, în casa sa din Otopeni, învelită cu plapuma, fără a avea urme de violență. O vecină a sunat la 112 reclamând că nu a mai văzut-o de circa 3 săptămâni.
Anchetatorii au deschis un dosar de moarte suspectă, investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.
Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București. Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta ”Focus”, principala emisiune de știri a televiziunii. Din 2013 a fost la Antena 3, însă a anunțat că se retrage de la postul de televiziune în 2017, invocând motive personale. În 1989, jurnalista a încercat să fugă din România și a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.