Prima piesă de teatru a anului la Slatina: “Micul Prinț” aduce emoții pentru oameni mari, ce vor călători în lumea imaginației

115
Foto: SemneBune.ro

Centrul Cultural Eugen Ionescu Slatina găzduiește sâmbătă, 25 ianuarie, prima piesă de teatru a acestui an pe scena slătineană: spectacolul „Micul prinț”.

Stagiunea teatrală 2020 este deschisă la Slatina cu o piesă ce aduce publicului matur un erou al unei povești nemuritoare și extrem de iubite-  “Micul Prinț”, punere în scenă a romanului lui Antoine de Saint-Exupéry, cea mai tradusă carte din literatura franceză.

Cuvântul, muzica și fantezia vor fi biletul de călătorie în lumea imaginației. “3 actori cu 3 instrumente îi poartă pe privitorii pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live. O montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii.”, este prezentarea făcută de către organizatori spectacolului ce mizează pe emoțiile și pe imaginația publicului spectator.

Distrubuția: Dora Notarescu, Vlad Gălățianu, Ștefan Ruxanda.

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și la casa de bilete a Centrului Cultural “Eugen Ionescu”, Slatina, la un preț de 35 lei/bilet.