Copil de 15 ani, prins la volanul unei mașini, la Corabia

617

Polișiștii olteni au lăsat fără permis în primele zile ale acestui an 49 de șoferi, iar alți conducători auto vor suporta rigorile legii după ce au încredințat mașina unor persoane care nu aveau acest drept. Printre ei, și unui copil de 15 ani.

Nu a mai avut răbdare să crească și să-și ia permis și s-a aventurat la volanul unui autoturism pe străzile Corabiei. Este cazul unui tânăr de doar 15 ani, depistat de polițiști ieri după-amiază. Grav este și faptul că mașina îi fusese încredințată cu bună știință de către proprietar.

ʺLa data de 06 ianuarie a.c., ora 17:10, un minor, în vârstă de 15 ani, a fost depistat pe bulevardul Nicolae Titulescu, din orașul Corabia, în timp ce conducea un autoturism. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat de către un bărbat de 35 ani, din orașul Corabia, deși acesta cunoștea faptul că minorul nu posedă permis de conducere. Au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea de către o persoană a unui autoturism către o persoană care nu deține permis de conducere.ʺ, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.