Operațiunea de găsire a copilei dispărute la Voineasa a avut un CREIER. Exemplu de implicare și coordonare

1526

Cazul Caracal este o poveste dureroasă pentru tot județul Olt, dar și pentru toți românii care au copii. Pentru a nu se mai repeta modul haotic de intervenție pentru salvarea Alexandrei Măceșanu, autoritățile județului au dat ieri un exemplu de implicare atunci când a dispărut fetița de la Voineasa. Capul acțiunilor a fost însăși prefectul de Olt Florin Homorean care a participat cot la cot cu ceilalți la căutări și nu a plecat acasă până ce fata nu a fost găsită.

Sute de persoane- locuitori, polițiști, jandarmi, pompieri, autorități s-au mobilizat ieri pentru a o căuta pe Mădălina Vișoreanu, de 13 ani, din Voineasa, care a fost dată dispărută de către familie. Fata a fost căutată prin localitate, pădure, câmp, localități învecinate, fără încetare până ce a fost găsită după miezul nopții. Operațiunea de căutare a fost coordonată de însuși prefectul județului, Florin Homorean, care a mobilizat de la primul apel șefii de la IPJ, IJJ, ISU, primarul și viceprimarul localității, dar și sute de localnici. Niciunul nu a părăsit echipa de căutare până ce fata nu a fost găsită.

Cum minora a fost preluată de către DGASPC Olt, refuzând să se întoarcă acasă, astăzi, prefectul Homorean a avut o întrevedere cu conducerea Protecției Copilului pentru a se asigura că s-au luat măsurile necesare și a afla starea copilei.

Acesta este un exemplu de implicare demn de laudă, autoritățile arătând nu numai că și-au făcut datoria, ci au făcut tot ce le putea sta în putință în primul rând ca OAMENI pentru ca minora să fie în siguranță.