Puștii de la Athletic Slatina, la Abu Dhabi Cup 2020

956

Micii fotbaliști ai Slatinei, grupa 2010 a școlii de fotbal Athletic Slatina, vor participa la unul dintre cele mai mari turnee internaționale, Abu Dhabi Cup 2020, la invitația organizatorului competiției, Manchester City.

Forbalul juvenil aduce mândrie Slatinei. Rezultatele de excepție obținute anul trecut le-au adus sportivilor o invitație de nerefuzat: participarea la un nou turneu internațional de elită. În perioada 27 – 28 martie, Grupa 2010 va participa la cel mai puternic turneu de fotbal pentru copii din Emirate – Abu Dhabi Cup 2020, competiție organizată de academia de fotbal a celor de la Manchester City.
ʺPuștii slătineni au fost invitați la acest prestigios turneu în urma evoluțiilor excelente de la Mallorca și Firenze de anul trecut, fotbalul de calitate și spiritul de fair play, câștigând simpatia celor din Emirate. Turneul va fi o experiență inedită pentru puțtii noștri, atât din punct de vedere fotbalistic, dar și a schimburilor culturale, la competiție anunțându-și participarea echipe ale marilor academii de fotbal: Manchester City, AC Milan sau Spanish Soccer School, condusă de fostul jucător al celor de la Real Madrid, Michel Salgado! Athletic Slatina va disputa două meciuri amicale, în afara competiției, unul având ca adversari elevii lui Michel Salgado de la Spanish Soccer School, al doilea urmând a se stabili ulterior.ʺ, a transmis Athletic Slatina.

Școala de Fotbal Athletic Slatina a fost înființată în anul 2015, micii fotbaliști slătineni devenind în scurt timp de temut pentru adversarii de pe teren nu numai în competițiile naționale, ci și internaționale. Iar prin această invitație pornesc și anul 2020 cu dreptul.