Fiul lui Sile Cămătaru, REȚINUT de polițiști la Găneasa. Era drogat și nu avea permis

348

Polițiștii olteni au reținut un bărbat depistat în trafic la volanul unui autoturism, deși avea permisul de conducere suspendat. Mai mult, acesta se afla și sub influența unor substanțe psihotrope.

Polițiștii  din cadrul Sectiei 6 Poliție Rurală Găneasa au oprit ieri în trafic un autoturism, pe DN 65 – E 574, în comuna Găneasa. Ei au decis să-l rețină pe șofer. Acesta se numește Albert Florian Balint și este fiul lui Sile Cămătaru. El mai fusese tot în această lună reținut pentru că a înjunghiat un tânăr, fiind eliberat în urma retragerii plângerii.

,,În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 32 de ani, din mun. București, a condus autoturismul având dreptul de a conduce suspendat. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă acesta a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Șoferul este acuzat de infracțiunile de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Olt.