Motociclistul rănit de Crăciun are nevoie de sânge! Se întorcea acasă, în costum de Moș Crăciun, după o campanie la copiii săraci

31578

Făcuse o faptă bună și se ducea acasă bucuros, la Curtișoara, după ce a fost Moș Crăciun pentru copii din familii nevoiașe. A fost lovit în plin de un autoturism ce a pătruns pe contrasens, iar acum se află în stare critică la Spitalul Fundeni. Motocicliștii alături de care s-a implicat în campania de sărbători au lansat un apel privind donarea de sânge.

În zoua de Crăciun, orele 16.40, un bărbat din comuna Teslui, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, pe raza comunei Curtișoara, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o motocicletă  condusă de Iouț Laurențiu Dincă, în vârstă de 25 de ani. În urma impactului, motociclistul și doi pasageri din autoturism au fost transportați  la spital. Starea tânărului din Curtișoara a impus transportarea cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală.

Tânărul a fost operat la piciorul drept și are în continuare hemoragie internă. Pentru că are nevoie de sânge, prietenii de la Asociația Earthʹs Angels au lansat o campanile pe facebook.

ʺNU UITATI!!! Astazi avem nevoie de SANGE si trebuie sa donati!
Aseara Ionut Laurentiu Dinca a fost operat la piciorul drept. Abdomenul il are inca deschis datorita hemoragiei interne. Astazi o sa se intervina si are nevoie de sange! DONEAZA SI TU VIATA PENTRU VIATA!!! Centrele de recoltari sunt deschise pana la ora 12:00. Alaturi de voi am demonstrat ca motociclistii sunt o familie frumoasa. IONUT LAURENTIU DINCA, nu era la plimbare sa epateze cu motorul. Se intorcea acasa in costumul de Mos Craciun dupa ce a oferit dulciuri copiilor din trei localitati oltene alaturi de alti 50 de motociclisti.
La 25 de ani are nevoie de NOI sa ii daruim viata!ʺ, este apelul motocicliștilor.