Percheziție la Izbiceni. Oltean prins cu circa 10.500 obiecte pirotehnice

221

Un bărbat din comuna Izbiceni s-a ales cu dosar penal după ce mascații i-au găsit în locuință aproape 10500 de obiecte pirotehnice.

În această perioadă, petardele și artificiile sunt la mare căutare, însă nu oricine le poate vinde. Un oltean s-a trezit azi cu mascații în curte, românând fără marfă și urmând să dea socoteală în fața legii.
,,Astăzi, 22 decembrie, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Secției de Poliție Rurală Corabia au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat, de 37 de ani, din comuna Izbiceni, bănuit de săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept. În urma percheziției, au fost găsite 10.494 de obiecte pirotehnice, cântărind aproximativ 340 de kilograme, în valoare de 9.000 de lei,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării. Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.