Un bălșan, la șefia Inspectoratului de Stat în Construcții

1877

Liberalul Ionuț Cotarcea a fost numit inspector general adjunct al Inspectoratului de Stat în Construcții, funcție pe care a mai ocupat-o în perioada 2013- 2014.

Ionuț Cotarcea, de profesie avocat, din Balș, a fost numit de către Guvernul Orban pe o funcție cu rang de subsecretar de stat. El este noul inspector general adjunct al Inspectoratului de Stat în Construcții, funcție pe care a mai îndeplinit-o în perioada ianuarie 2013- noiembrie 2014.

Ionuț Cotarcea a fost și subprefect de Olt în perioada octombrie 2016 – mai 2017 și este și singurul reprezentant al guvernului în teritoriu care și-a dat în judecată angajatorul pentru că nu a primit prima de instalare pe funcție. A pierdut procesul la Curtea de Apel Craiova neprimind cei circa 25.000 lei solicitați în instanță pe motiv că nu deține locuință pe raza municipiului Slatina. Liberalul s-a întors după schimbarea din funcția de subprefect la Inspectoratul de Stat în Construcții, pe funcția de director Direcția Juridică și Resurse Umane.