1.000 de locuințe la prețuri corecte promite candidatul PNL la Primăria Slatina

206

Cu locuințe care se vând la prețuri mai mari decât în București și Craiova, Slatina nu le oferă tinerilor, mai ales, oportunități de a avea propria casă fără a se îndatora pe zeci de ani, dacă au norocul unui salariu decent cu care să-și susțină ratele. Acest lucru l-a determinat pe candidatul PNL la Primăria Slatina să includă pe lista sa de proiecte construirea a 1.000 de locuințe.

Printre marile proiecte pe care candidatul liberal la șefia administrației slătinene le-a anunțat celor care vor alege să-l crediteze se numără și construirea de locuințe la care slătinenii să aibă acces la prețuri corecte.

“Piața imobiliară în Slatina este nerealist și nejustificat de scumpă. Motivul este unul singur: nu sunt suficiente locuințe, iar Primăria Slatina nu se implică în a construi pentru diferite categorii sociale – tineri, categorii vulnerabile, vârstnici în nevoie. Administrația Liberală sub conducerea mea ca primar al Municipiului Slatina va construi o mie de locuințe la prețuri corecte în Slatina, astfel încât tinerii, categoriile vulnerabile și vârstnicii să aibă acces la o locuință decentă “, declară Mario De Mezzo.

Candidatul PNL spune că are experiența necesară pentru a face ca promisiunea să fie onorată. “Șapte ani de zile (primii trei că director de strângere de fonduri și ultimii trei ca director național) am construit la Habitat for Humanity România locuințe pentru oameni necăjiți, astfel încât să aibă acces la o locuință decentă. Am experiența și expertiza necesare pentru a face acest lucru. Știu care sunt mecanismele, procedurile, procesele și spun cu toată responsabilitatea: 1000 de locuințe este o țintă realistă pentru Administrația Liberală. Familiile vor înflori în Slatina, pentru că, așa cum am văzut de mii de ori: acasă începe totul.”, promite liberalul.