Olteanul Chesnoiu, schimbat de la șefia AFIR

164

Adrian CHESNOIU nu mai este de astăzi directorul general AFIR. El a fost delegat la Banca de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice și Medicinale Buzău.

Numit prin concurs în 2017 la conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, caracaleanul Adrian Chesnoiu a fost mutat la șefia Băncii de Resurse Genetice Buzău. Îndepărtarea de la șefia  instituției care asigură implementarea tehnică și financiară a Programului Național de Dezvoltare Rurală se face începând de astăzi.

“Începand cu data de 13 decembrie 2019, Adrian CHESNOIU, directorul general AFIR, este delegat prin Ordin al ministrului agriculturii și dezvoltării rurale la Banca de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice și Medicinale Buzău, pentru coordonarea activității și dezvoltarea unei noi strategii de dezvoltare a Băncii”, a anunțat AFIR printr-un comunicat de presă.

Chesnoiu a ținut să transmită un mesaj.

“Vă mulțumesc tuturor pentru activitatea desfășurată împreună, pentru implicarea și profesionalismul de care am dat cu toții dovadă în acești 3 ani! Rămân în continuare directorul general, dar pentru moment s-a considerat că datorită performanțelor avute voi aduce un plus de valoare agriculturii românești prin delegarea la Banca de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice și Medicinale Buzău. Ca atare, mă simt onorat și mândru că astăzi conduc cea mai importantă Agenție din cadrul MADR, că împreună am adus România de la locul 24 pe locul 3 în Europa ca nivel de absorbție și vă doresc să avem în continuare cel puțin aceleași rezultate remarcabile ca cele obținute împreună! Vă urez Sărbători Fericite și Binecuvântate!” a precizat Adrian CHESNOIU.