Corabia: L-au dat jos din căruță pe drum și i-au furat calul și atelajul. Hoții au fost prinși   

145

L-au atacat ziua în amiaza-mare pe drum și i-au furat calul și căruța unui tânăr din Corabia. Hoții au fost prinși două zile mai târziu și au ajuns în arest.

Doi bărbați, cu vârstele de 59 și 30 de ani, ambii din orașul Corabia, acuzați de tâlhărie, au fost ieri arestați preventiv. Luni, în jurul orelor 11:45, un bărbat de 31 de ani, din orașul Corabia, a sesizat poliției faptul că, în timp ce se afla pe Drumul Județean 543 pe raza localității, doi bărbați l-ar fi fost deposedat prin violență de un cal și o căruță, după care cei doi au plecat într-o direcție necunoscută.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, au fost identificați cei doi bărbați.

“Față de aceștia, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în ziua de 11 decembrie  au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliției Județean Olt. În cursul zilei de 12 decembrie, cei doi bărbați au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.”, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.