Primarul Slatinei, ajutorul lui Moș Crăciun: a adus daruri la Căsuța Moșului

83

A solicitat implicarea slătinenilor pentru a le aduce un zâmbet pe față copiilor nevoiași sau cu nevoi speciale în cadrul campaniei ”Și tu poți fi Moș Crăciun” și a ales să fie el însuți un exemplu. Primarul Slatinei, Emil Moț, a adus ieri cadouri la Căsuța lui Moș Crăciun din Târgul slătinean.

Slătinenii care doresc să aducă bucurie în sufletele copiilor mai puțin norocoși, pot aduce cadouri la Căsuța lui Moș Crăciun din Târgul slătinean. Campania umanitară ”Și tu poți fi Moș Crăciun” este organizată de administrația municipală și este destinată copiilor cu vârste între 2- 18 ani.

Printre primii slătineni care au dorit să fie ajutoarele Moșului se numără chiar edilul Slatinei. Emil Moț a ajuns ieri la Căsuța lui Moș Crăciun împreună cu soția și copilul.

“Sunt tată și știu cât de valoros este sentimentul pe care ți-l creează zâmbetul adus pe chipul unui copil. Sunt om și am înțeles de-a lungul timpului faptul că oamenii mai puțin norocoși și mai greu încercați de viață au nevoie de noi toți să le fim alături. Eu cred că împreună suntem mai puternici și de aceea vă invit și pe dumneavoastră să luați parte într-un număr cât mai mare la sprijinirea copiilor greu încercați de soartă astfel încât să aducem împreună zâmbete pe chipurile acestora prin intermediul campaniei umanitare pe care am organizat-o, „Și tu poți fi Moș Crăciun”, a anunțat primarul Emil Moț.


Campania presupune colectarea și pregătirea cadourilor în perioada 9-22 decembrie  şi distribuirea acestora în perioada 23-24 decembrie.

Despre campanie:

Daruri, donate la Căsuța lui Moș Crăciun. Campania, inițiată de Primăria Slatina