Viitorii școlari de la “Mihail Drumeș”, atrași cu… Târgul de Crăciun

180

Școala Gimnazială Mihail Drumeș Balș își deschide porțile viitorilor săi boboci, încercând să-i imprtesioneze pe cei mici, dar mai ales pe părinți pentru a-i înscrie în noul an școlar aici, cu o serie de momente magice reunite într-un Târg de Crăciun.

Sărbătorile magice cu Moșul ce Bun, spiriduși, cadouri, colinde și fulgi de nea reprezintă atmosfera ideală, prietenoasă și atrăgătoare pentru a-i încânta pe micuți și a le prezenta școala într-o lumină care să-i atragă spre cunoaștere. Pe acest lucru mizează Școala Gimnazială Mihail Drumeș Balș care a ales să-și deschidă porțile preșcolarilor care se vor înscrie în anul școlar 2020- 2021 la clasa pregătitoare, organizând un Târg de Crăciun. Oaspeți vor fi preșcolarii de la GPN Ion Creangă Balș și GPN 1 Balș, mâine, 11 decembrie, pentru care viitoriii lor colegi și profesori le-au pregătit o atmosferă de basm, cu decor de iarnă, brad împodobit, tarabe cu surprize și dulciuri, cei mici fiind înconjurați de spiriduși, fulgi de nea, Crăciunei și Crăciunițe.

Porțile școlii vor fi deschise nu numai pentru preșcolarii din oraș, care să participe la Târgul de Crăciun, ci și pentru părinții lor, frați și bunici.

Copiii vor fi întâmpinați cu momente artistice, daruri, surprize, ateliere de creație și diplome, serviți cu prăjituri, gogoși, bomboane sau ceai, pot participa la ședințe foto și viziona filmulețe specifice Crăciunului.