Tinerii liberali slătineni dau „Dreptul la Crăciun” unor copii nevoiași

218

Tinerii liberali slătineni derulează în această perioadă campania „Dreptul la Crăciun”. Ei au reușit să aducă deja pe chipul mai multor copii zâmbete și să le îndeplinească dorințele scrise cu emoție și speranță Moșului.

Alex- 10 ani, Andrei- 6 ani, Sorin- 6 ani, Ștefan- 8 ani sunt primii copii cărora Moșul adus de către TNL Slatina le-a îndeplinit dorințele. Ajutoarele moșului cel bun au trecut pe la ei ceva mai devreme, iar bucuria de pe chipurile lor le-au i-au motivat pe cei implicați în campania „Dreptul la Crăciun” să continue.

„Vizita în calitate de ajutoarele moșului ne-a oferit un moment magic, plin de bucurie și emoție atât pentru copilași, cât și pentru noi. Ștefan și Sorin locuiesc în Piatra Olt alături de părinți, într-o căsuță mica. Ne-au arătat locul unde se joacă ei, într-o sală mică, fară sobă, separată de camera unde se face focul pentru a încălzi casa, iar apoi camera în care dorm alături de părinți. Băiatul cel mare ne-a scris scrisoarea către Moș Crăciun. El își dorește o mașinuță pe telecomandă, iar frățiorul un dragon cu 3 capete”, au dezvăluit tinerii liberali pe pagina de socializare.

Ajutoarele Moșului au ajuns și la frații Alex și Andrei din Slatina, povestea lor fiind relatată pe larg, familia având nevoie și de alt ajutor decât cel adus de Moș Crăciun pentru copii.

„Am strâns deja câteva hăinuțe și încălțări pentru copii, am îndeplinit dorințele de pe scrisoarea lui Alex și Andrei, care au cerut bicicletă și trotinetă. De asemenea, o parte din micile dorințe ale Elenei sunt îndeplinite. Am reușit să facem asta în doar câteva zile, și asta datorită unor oameni minunați ca voi toți, cei care credeți în voluntariat și în puterea de a dărui. Lumea este mai bună când noi suntem mai buni!”, anunță TNL Slatina.