Slătinean urmărit internațional pentru furturi în Belgia, prins la Slatina

160
foto: arhivă

Polițiștii olteni au pus în executare un mandat european de arestare, după ce au prins în această dimineață un slătinean urmărit internațional pentru furturi comise pe teritoriul Belgiei.

O patrulă de polițiști și jandarmi au dat în această dimineață, pe străzile slătinene, peste un urmărit internațional. “La data de  09 decembrie a.c., în jurul orelor 09.20, o patrulă formată din polițiști din cadrul Poliției municipiului Slatina și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Olt , a depistat pe raza municipiului Slatina un bărbat de 35 de ani, din localitate, dat în urmărire internațională de autoritățile din Belgia. Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Belgia au emis un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea mai multor furturi de componente din cupru.”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Bărbatul a fost preluat de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, în vederea dispunerii măsurilor legale.