Conducerea SJU Slatina, scoasă la concurs

358

Spitalul Județean de Urgență Slatina a scos la concurs posturile de director medical și director îngrijiri medicale. Concursurile se vor susține în luna ianuarie.

SJU Slatina organizează concurs pe data de 14 ianuarie 2020 pentru ocuparea funcției de director medical, ocupată până acum prin interimat de câte șase luni de doctorii Andrei Ștefănescu și Radu Ene. Candidații trebuie să aibă studii superioare în domeniul medicină, să fie confirmați cel puțin medic specialist și să aibă minimum 5 ani vechime în specialitatea respectivă. Dosarele se primesc până în data de 6 ianuarie 2020.

De asemenea, și postul de director de îngrijiri, ocupat în prezent de as.med. Mirela Stăncioiu, a fost scos la concurs, candidații trebuind să fie asistenți medicali generaliști principali, să aibă cel puțin 2 ani vechime ca asistenți medicali generaliști principali, studii superioare și competență/atestat în managementul serviciilor de sănătate ori sunt absolvenți ai cursului de management spitalicesc. Concursul va fi organizat pe 8 ianuarie 2020. Dosarele se primesc până în data de 30 decembrie 2019.