Sărbătoare prelungită în Slatina, cu iluminat festiv și în ianuarie. Edilul Moț dă startul unui concurs

221

Pentru că Zilele Slatinei vor fi sărbătorite în continuarea Sărbătorilor de Iarnă, edilul Emil Moț a hotărât ca Slatina să-și păstreze aerul festiv până pe data de 24 ianuarie. Totodată, primul gospodar al capitalei de județ a dat startul unui concurs de fotografie.

Slatina își păstrează straiele de sărbătoare și după Revelion, iluminatul festiv fiind menținut de către administrația municipală și pe parcursul evenimentului ce va marca la începutul anului viitor 652 de ani de atestare documentară a urbei. Anunțul a fost făcut azi de către primarul Emil Moț. “În urma discuțiilor purtate cu mulți dintre dumneavoastră și a mesajelor scrise pe care mi le-ați trimis, am înțeles că v-ar plăcea să vedeți orașul nostru îmbrăcat în straie de sărbătoare inclusiv după trecerea în noul an, motiv pentru care vă anunț că vom păstra iluminatul festiv până în perioada 20 – 24 ianuarie 2020. Acele zile după cum știm cu toții, au o semnificație aparte pentru orașul Slatina, este momentul în care sărbătorim 652 de ani de la prima atestare documentară.”, a anunțat edilul.

Totodată, Primăria Slatina a dat startul unui concurs de fotografie denumit – “Acasă de sărbători”. “Înscrierile la acest concurs se vor putea face începând de mâine, 06.12.2019, dată care de asemenea are o semnificație specifică acestei luni, respectiv sărbătorirea Sfântului Nicolae. Ușile sunt deschise tuturor, fie că sunteți pasionat de fotografie sau fotograf profesionist.”, a explicat Emil Moț.

Urmează ca detaliile concursului să fie postate mâine pe pagina de socializare a edilului.