Mobilizare în Olt pentru VOT: votul de la Vocea României pentru slătineanul Gabriel Bîscoveanu

173

Un alt oltean cu voce mare a ajuns într-un show televizat și, dacă până acum talentul i-a fost confirmat de către mari artiști, jurați ai concursului, care l-au ales după fiecare probă să meargă mai departe, acum cade în sarcina noastră să ne susținem olteanul. Gabriel Bâscoveanu are nevoie de votul nostru pentru a junge în finala de la Vocea României.

„Dacă v-a plăcut evoluția lui Gabriel, fost elev al școlii noastre, de până acum în cadrul concursului Vocea României, îl puteți susține și mâine seară, 6 decembrie, începând cu ora 20:30, în prima semifinală live. Acum publicul decide cine merge mai departe spre câștigarea trofeului. Se votează numai în timpul emisiunii, prin trimiterea unui sms la numărul 1200. Mult succes, Gabriel, în drumul spre marea finală!!!”, este mesajul transmis oltenilor de către Școala Gimnazială George Poboran Slatina.

Gabriel Bâscoveanu, de 17 ani, elev la Colegiul Național Ion Minulescu Slatina, își continuă drumul la Vocea României, sezonul 9, în echipa Tudor Chirilă. El nu se află la primul succes, printre marile premii câștigate numărându-se și locul I anul trecut la Festivalul Național Corabia de Aur. Însă acum are nevoie nu de votul juraților, ci de al publicului, așa că susținătorii săi – familia și prietenii- fac apel la toți cetățenii județului să îl susțină.

Cu ajutorul nostru, un oltean are șansa de a câștiga VOCEA ROMÂNIEI.

Votați Gabriel Bîscoveanu!