ISU Olt le urează colegilor voluntari “La mulți ani!”. 77 de olteni- salvatori din pasiune

42

Astăzi, 5 decembrie, este sărbătorită Ziua Internațională a Voluntariatului. ISU Olt le urează “La mulți ani!” celor care au devenit parte din echipa pompierilor și luptă cot la cot pentru salvarea de vieți.

În cele șase etape ale programului „Salvator din pasiune”, desfășurate la nivelul județului Olt, s-au înscris 77 de voluntari, iar 11 dintre aceștia au obținut competențe de paramedic și pot executa misiuni alături de pompierii SMURD. Ei sunt cei care au ales să ofere ajutorul fără să primească nimic în schimb.

Astăzi, de ziua lor, colegii le mulțumesc și le transmit din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență urări de bine: “Mulțumim vouă, celor peste 4.200 de voluntari din inspectoratele pentru situații de urgență, pentru exemplul pe care îl dați oamenilor! Prin acțiunile voastre, ați dovedit compasiune și grijă nemăsurată față de cei pe care i-ați sprijinit. Suntem mândri că faceți parte din familia noastră! Voluntarii programului „Salvator din Pasiune” sunt acei oameni care au ales, ca în timpul liber, să salveze vieți. Rezultatele lor sunt impresionante, iar faptele vorbesc de la sine. De la începutul anului și până în prezent au participat la peste 32.000 de intervenții. La mulți ani, dragi voluntari!”