Spectacol caritabil la Găneasa, de Sf Nicolae, pentru susținerea victimelor accidentelor de motocicletă

116

Pentru a susține victimele accidenetelor de motocicletă pentru procurarea de proteze și a le face viața mai ușoară, Asociaţia Earth’s Angels, alături de Fan Automobile Retro şi clubul din Găneasa organizează în seara de Sfântul Nicolae un spectacol caritabil.

Cu 25 de lei pentru prețul unui bilet, oltenii care doresc să ofere ajutor unor semeni pot face un bine și pot petrece o seară de neuitat în compania artiștilor Liviu Teodorescu şi Robert Toma care vor susţine, pe 6 decembrie, începând cu ora 22:00, un concert live la Găneasa. Scopul evenimentului este acela de a veni în ajutorul victimelor accidentelor de motocicletă.

„Anul acesta a fost un an greu, cu multe accidente. Mulţi dintre noi şi-au pierdut un prieten sau au un prieten pe patul de spital ori aşteaptă să îşi poată procura o proteză. Liviu Teodorescu şi Robert Toma sunt artiştii ce s-au alăturat acestui party cu scop caritabil şi ne sunt alături în seara de Moş Nicolae. Preţul unui bilet reprezintă contribuţia ta la sprijinirea victimelor accidentelor de motocicletă. Vino şi tu!”, este invitaţia adresată de organizatori.

Asociația Earth’s Angels prezintă pe pagina de socializare povestea unui tânăr care este un exemplu pentru toți cei care au suferit amputări în urma unor accidente: „L-am cunoscut pe Cristi Anton. Nu pot sa vorbesc despre un infirm. Pot sa spun ca este un tip super misto ce a avut un accident de motor si si-a pierdut un picior. Viata lui este activa si nu se cramponeaza in pierderea unui picior. Daca as discuta acum cu el as spune o gluma proasta si i-as zice ca mai are unul. Nu s-ar supara si ar rade. Este exemplu de vointa, de a ne invata pe noi ca exista viata normala si dupa un astfel de accident. Si-a reparat singur motorul, a legat carjele de el si a plecat la mare. Merge pe bicicleta, conduce masina si are prieteni. L-am vazut impreuna cu ei plini de namol dupa o plimbare cu atv urile. Cristi stie ca o sa isi procure proteza de care are nevoie si pe care o foloseste acum inchiriata. As vrea sa reprosez Statului ca nu il sprijina mai mult pe el si pe multi altii ce au nevoie de proteze performante. L-as lua pe Cristi Anton si as merge cu el peste tot unde sunt victime ale accidentelor moto pentru a dovedi pe viu ca se poate. Esti lectia frumoasa de viata pe care am primit-o de cateva zile. Va invit sa il cunoasteti in seara de Mos Nicolae si sa ii fim alaturi. VINO SI TU!„

Totodată, asociația a postat și un clip cu un puternic impact emoțional, adresat atât motocicliștilor, cât și șoferilor.

Asociatia Earth's Angels

Vă invităm să urmăriți un clip cu un puternic impact emoțional, un mesaj dur de conștientizare și totodată prezentarea oficială a Asociației Earth's Angels. Acesta este adresat atât motocicliștilor, cât și șoferilor. Vă așteptăm cu drag să faceți parte din echipa noastră. Reușim împreună!Videoclip realizat de către Andrei Covoran, cu ajutorul lui Gearhead Hooligan. Mulțumim tuturor celor implicați !

Publiée par Asociatia Earth's Angels sur Lundi 18 novembre 2019