Hoț prins cu mașina furată la Balș, unde a făcut… pana prostului

905

Un bărbat din județul Mehedinți care a furat o mașină a fost prins de polițiștii din Balș, după ce a rămas fără carburant.

Vrând să-l ajute văzând că împinge mașina, polițiștii au descoperit că de fapt bărbatul care făcuse pana prostului pe raza orașului Balș este un hoț de mașini. La prima verificare, oamenii legii au descoperit că autoturismul este furat.

Bărbatul, din județul Mehedinți, de 49 de ani, a furat ieri mașina din Severin. Drumul i s-a oprit la Balș, unde i s-a golit rezervorul și unde mărinimia oamenilor legii le-a adus cadou hoțul.

IPJ Olt confirmă prinderea hoțului: ʺÎn dimineața zilei de 03 decembrie a.c., în jurul orelor 07:45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, au identificat, pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Balș, un bărbat, de 49 de ani, din județul Mehedinți în timp ce împingea un autoturism, pe sensul de deplasare Craiova către Slatina. În urma verificărilor specifice efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că autoturismul ar fi fost sustras în ziua de 02 decembrie a.c., de pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin, județul Mehedinți. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției orașului Balș în vederea audierii și a dispunerii măsurilor legale ʺ.