Senator PAUL STĂNESCU: Români suntem şi vom rămâne oriunde ne-am afla!

136

Mesajul secretarului geberal interimar al PSD, senatorul Paul Stănescu, transmis astăzi, de Ziua Națională” este unul din care răzbate puternic mesajul de unitate. Potrivit demnitarului, UNIREA a oferit poporului puterea de care avea nevoie pentru a merge mai departe și a păstra această țară unită. În opinia sa, tot prin unire, românii vor reuși să facăfapte mari pentru națiune.

Senatorul de Olt, Paul Stănescu, secretar general interimar al PSD i-a îndemnat pe romțâni, astăzi, de Ziua Națională, să rămână uniți în cuget și simțire, indiferent dacă se află între granițele țării sau trăiesc în afara acestora. Potrivit demnitarului România a trecut peste perioadele dificile ale ultimului secol pentru că poporul a rămas unit.

“Azi se împlinesc 101 ani de la Marea Unire. Un secol de construcţie, de evoluţie, de muncă şi de adaptare la mersul istoriei pentru a păstra România unită! Cu bune şi cu rele, cu sacrificii, dar şi cu satisfacţie am ştiut să fim uniţi în momentele cruciale ale istoriei. Unirea ne-a dat puterea! Şi tot prin unire, noi toţi, cei din ţară ori din lumea întreagă, vom reuşi să facem fapte mari pentru naţiunea noastră! Români suntem şi vom rămâne oriunde ne-am afla! La mulţi ani, dragi compatrioţi! La mulţi ani, România!”, a transmis senatorul Paul Stănescu, secretarul general interimar al PSD.