FOTO/ Peste 1000 de copii, ÎMBRĂCAȚI cu haine noi la o biserică din Slatina

1933

Pentru a aduce o bucurie pe chipul copiilor proveniți din familii nevoiașe, care primesc o hăinuță nouă foarte rar, o parohie din Slatina a dat startul unei campanii prin care va îmbrăca numeroși copii cu vârste de până la 12 ani.

Nu trebuie decât să treacă pragul bisericii, să-și aleagă și să probeze noile obiecte vestimentare, iar acestea vor deveni ale lor. Cadoul le este oferit de sărbători de către oameni cu suflet, prin intermediul Bisericii Adormirea Maicii Domnului. Peste o mie de copii sunt așteptați la sfântul lăcaș slătinean.

“În perioada aceasta, lansăm o nouă campanie “Îmbracă un copil de sărbători“, prin care, cu bunăvoința unor sponsori ce vor să rămână anonimi, ne-am propus să îmbrăcăm peste 1000 de copii. Hăinuțele sunt NOI și sunt pentru vârstele cuprinse între 0 și 12 ani și le veți găsi expuse de mâine, în Biserica “Adormirea Maicii Domnului”. Dacă aveți cunoștințe și prieteni care au nevoie, vă rugăm să le spuneți și să-i îndrumați către biserica Maica Domnului. Ne ajută și un SHARE!!!”, a anunțat aseară preotul Sergiu Cârstea, pe o pagină de socializare.

Aceasta nu este prima campanie derulată de către parohul slătinean, în paralel fiind organizată și acțiunea “Pâinea noastră cea de toate zilele“, prin care cei nevoiași pot găsi zilnic în curtea lăcașului pâine. “Am reușit cu ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor care au contribuit să oferim peste 2500 de pâini oamenilor nevoiași, în ultimele 2 luni”, spune preotul.

Pe această temă:

O parohie oferă pâine gratis pentru nevoiași