“Moșul” cu sutană strânge cadouri pentru copiii internați și cei din familii nevoiașe

84

“Moșul” cel neobosit de la Caracal va sosi și anul acesta la sute de copii internați sau din familii sărace pentru a ale aduce un zâmbet de Sărbători. Pentru al șaselea an, campania “ZÂMBEŞTE! FAMILIA (noastră) TE IUBEŞTE!” mobilizează creștinii pentru a oferi un mic dar semenilor.

Astăzi, preotul Ion Iagăru, parohul bisericii din curtea Spitalului Municipal Caracal , dă startul celei de-a şasea ediţii a campaniei “ZÂMBEŞTE! FAMILIA (noastră) TE IUBEŞTE!”. Până pe  20 decembrie, toți cei care doresc să bucure de sărbători sufletele unor copii în suferință sau nevoiași, pot dona bisericii cadouri în cutiile special pregătite.

“FIŢI ALĂTURI DE COPIII INTERNAŢI ÎN SPITALE ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ, COPIII ROMÂNI DIN REGIUNEA BULGARĂ VIDIN, PRECUM ŞI CEI DIN FAMILII NEVOIAŞE!”, este îndemnul preotului.

În cutii, se pot pune: dulciuri, articole şcolare, jucării potrivite pentru vârsta şi sexul copilului, produse de igienă personală, o felicitare de Crăciun cu câteva rânduri pentru copilul care va primi cutia, articole de îmbrăcăminte, iconiţe, cruciuliţe şi cărţi de rugăciuni, o lumânare parfumată care să le amintească de mireasma Crăciunului, orice alt cadou de care ştiţi că s-ar bucura copiii voştri.