Mandat de arestare pe numele tâlharului evadat din sediul Poliției Caracal. A fost dat în urmărire națională

214

Tânărul care a tâlhărit o sală de jocuri din Caracal, iar apoi a fugit din sediul Poliției Caracal unde era audiat, sărind pe geam, este căutat și la această oră. El a fost dar în urmărire națională și în consemn la frontieră, iar pe numele lui a fost emis mandat de arestare în lipsă.

Robert Voinea, de 22 de ani, din Caracal, este căutat în toată țara după ce ieri dimineață a amenințat casiera unei săli de jocuri de noroc din localitate ca să-i dea banii din seif și, prins ulterior, a reușit să scape din sediul Poliției Caracal, sărind pe geam, în momentul în care polițiștii anchetatori au ieșit, inexplicabil, din încăpere.

În timp ce conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt a dispus verificări interne cu privire la modul de acțiune a polițiștilor responsabili, pe numele infractorului a fost emis noaptea trecută mandat de arestare în lipsă.

El este recidivist, ieşit din închisoare în luna februarie a acestui an, după ce a ispăşit o pedeapsă pentru tentativă de omor. Este căutat şi la această oră de poliţişti şi jandarmi. Și în 2016 a fost dat în urmărire și emis mandat de arestare în lipsă pe numele lui, însă Voinea s-a predat singur poliţiştilor, după câteva zile.