Criminal turc urmărit internațional, prins la Slatina. A împușcat mortal un concetățean

247

Polițiștii  Serviciului de Investigații Criminale Olt au depistat, în acest week-end,  pe raza municipiului Slatina un cetățean turc, dat în urmărire internațională. Bărbatul în vârstă de 59 de ani, era căutat de autoritățile judiciare din Turcia, pentru săvârșirea infracțiunii de omor cu premeditare.

Sâmbătă,  23 noiembrie a.c., polițiștii  Serviciului de Investigații Criminale Olt au depistat pe raza municipiului Slatina un cetățean turc, de 59 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Turcia au emis mandat de urmărire internațională. Bărbatul este acuzat de omor cu premeditare, după ce a împușcat mortal în urmă cu cinci ani un bărbat care îl înjunghiase într-un bar din Turcia.

Pe numele său autoritățile judiciare din Turcia au emis mandat de urmărire internațională, pentru săvârșirea infracțiunii de omor cu premeditare.

Urmăritul era stabilit în România și se afla în momentul prinderii la Slatina, unde fratele său deţine mai multe covrigării.

Potrivit IPJ Olt, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, în vederea extrădării. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Biroului pentru Imigrări Olt. La acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.