Acces INTERZIS pe str. Carol I din Slatina, în noaptea alegerilor

181

La solicitarea prefectului de Olt, primarul Slatinei a interzis accesul vehiculelor pe str. Carol I în noaptea de duminică spre luni, cu excepția celor implicate în desfășurarea alegerilor prezidențiale.

ʺPrefectul județului Olt, Angela Nicolae, a solicitat Primăriei municipiului Slatina, în vederea organizării şi desfăşurării procesului electoral pentru alegerea Preşedintelui României – turul II în cele mai bune condiții, interzicerea accesului vehiculelor pe strada Carol I din Slatina, în noaptea de 24 spre 25 noiembrie, după închiderea secțiilor de votareʺ, a anunțat Instituția Prefectului Județului Olt.

Măsura a fost dispusă întrucât sediul Biroului Electoral Județean nr.30 Olt, unde vor fi predate toate materialele utilizate în cadrul procesului electoral, este în municipiul Slatina, strada Strehareți nr.150 (sediul fostului Liceu Agricol).

Edilul Slatinei, Emil Moț, a emis cu avizul favorabil al Poliției municipiului Slatina dispoziția de aprobare a interzicerii accesului vehiculelor pe strada Carol I. Astfel, cu excepția vehiculelor implicate în activitatea de desfășurare a procesului electoral, precum și cele ale riveranilor, nu vor circula pe strada spre Strehareți alte vehicule, în perioada 24.11.2019, ora 21.00 – 25.11.2019, ora 06.00.