Marius Iancu: Județul Olt votează cu Viorica Dăncilă!

393

În plină campanie electorală pentru turul II al alegerilor prezidențiale, deputatul de Olt Marius Iancu mizează pe alegătorii olteni că vor vota Viorica Dăncilă. Parlamentarul și-a luat echipa de campanie și bate ulițele satelor, târgurile și locurile cu aglomerație de persoane, pentru a sta de vorbă cu fiecare cetățean.

Social-democratul Marius Iancu îi îndeamnă pe susținătorii partidului, dar și pe cei care încă nu sunt deciși pe cine ar trebui să aleagă drept viitorul președinte al României că Viorica Dăncilă, candidata PSD, este alegerea corectă. Împreună cu echipa de campanie, parlamentarul de Olt a ales să mizeze pe strategia “om la om”, convins că o abordare sinceră, cu răspuns la întrebările cetățenilor, îi va determina pe aceștia să nu aibă dubii atunci când aleg să pună ștampila pe candidatul PSD.

“Oltenii susțin PSD. Pe 24 noiembrie, cu toții votăm Viorica Dăncila, președinte al României. Județul Olt Votează cu Inima! Ca de fiecare dată, echipa PSD Olt este alături de toți oltenii, venim în sprijinul dumneavoastră, propunem idei, proiecte și soluții pentru că avem o datorie față de electoratul care ne-a dat votul de încredere!”, a transmis deputatul.