S-a răsturnat cu mașina la Vișina și a fugit. A fost prins după ce pasagerul s-a prezentat la spital

472

Un tânăr de 19 de ani din Corabia s-a ales cu dosar penal după ce s-a răsturnat cu mașina, fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. Prietenul său l-a dat de gol, prezentându-se la spital.

S-a răsturnat cu mașina într-o curbă și a părăsit locul accidentului. Un șofer din Corabia a ajuns în atenția poliției, pe numele lui fiind întocmit dosar penal, după ce pasagerul de 22 de ani s-a prezentat la spital, unde a declarat că leziunile i-au survenit în urma unui accident rutier.

“La data de 20 noiembrie a.c., un tânăr de 22, din orașul Corabia s-a prezentat la spitalul din localitate prezentând leziuni ce ar fi survenit în urma unui accident rutier. Din verificările efectuate de polițiștii rutieri a reieșit faptul că un tânăr, de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 604, în afara comunei Vișina,  ar fi pierdut controlul direcției de mers într-o curbă la dreapta și s-a răsturnat. În urma evenimentului a rezultat ranirea ușoară a pasagerului, în vârstă de 22 de ani, din Corabia. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat de polițiști la domiciliu.”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Șoferul nu consumase băuturi alcoolice. Polițiștii l-au testat, rezultatul fiind 0.